Saturday, October 17, 2009

Cute tapi....


Mimi! Mama mereka...


Mr Ben ngn Ms Qudut

lagi.



Ms Qudut. Paling comel! tapi hilang kena curi. =' ((


p/s : sampai sekarang aku terasa kehilangan Ms Qudut~!

9 comments:

khair 3rd said...

pergh...
aku....aku....
faham perasaan ko skang....

ko...
jgn lah bersedih....

ruby M said...

waaaaahhhh~!!!!
comey gler~!!!!!!!!!!!
geramnye ak tgk ank2 kucing tuh,rse nk picit2 je,comey sgt,huhu...
^_^
p/s:spe yg curi kucing ko tuh???jht gler..dh la ank kucing tu comey,rugi2,huhuhuh...

tia said...

aku da ade negative feelings kat kucing2 lpas satu kjadian menakotkan. I tried to like them..but sorry encik2 kucing skalian. walaupon anda comel, saya x akan bg anda kasih sayang..huhu

*ye, aku jahat*

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

Ajim :
pergh...
kau....kau....
memahami perasaan aku skang....

aku...
jgn lah bersedih....

Ruby M :
ko picit mati laa dia nanti.. cian dia... ntah ar, aku pun tak tau spe yg cilok... sampai sekarang masih misteri kehilangan dia.. kalau aku tau sape yg cilok, aku tembak dia ngn senapang gajah!

Tia :
sebab kau garang sangat ngn kucing! dia tengok ko pun da cam raksasa.. ahahaha..

*ye, kamu jahat*

Ayie a.k.a Nyei said...

apehal name die kudut lak?!!

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

Ayah aku yg bagi nama... Qudut laaa bukan Kudut si member batch kita... hahahaha...

Ayah aku main sebut jeee time tu.. haha = )

WAK ZAILAN said...

KUDUT yg hilang bukan Mr laaaa...
MRS!!!

anyway, aku dah nak pindahkan balik emak kucing2 tu... tapi kesian plak nak pisahkan mama mereka dari anak2nya!!!

natto said...

(*o*)

comellllll~~~~!!!!!
huhuhuhu~

aq paham ape prasan pancuri kucing tu. heheh..

kukubam said...

kt phm rs kehilangan kucing..
kt penah 'hilang' dua..
sob2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...