Sunday, May 23, 2010

lepak dulu

lama gila aku tak update blog
sebenar bukan aku taknak update
pernah ada satu malam tu aku tulis panjang-panjang
lepas tu aku save je
sampai sekarang ni aku tak post lagi
sebab bila aku baca balik
apa yang aku tulis tu
rasa macam taknak post la pulak
***

ada member aku tanya
bila nak balik Malaysia?
ada reunion batch ni kat Pulau Redang
kau pergi tak nanti?
***

jawapan aku,
asal kau tanya soalan ni?
aku kalau ada kat Malaysia,
insyAllah aku pergi,
tapi sekarang aku bukan kat Malaysia lagi
aku minta maaf sebab tak dapat pergi
bukan aku sengaja taknak pergi
***

tiba-tiba aku rasa macam nak share story siket,
personally, aku paling benci orang yang ignorant!
bukan nak cakap aku ni tak ignorant
kadang-kadang aku rasa aku pun ignorant
tu sebab aku benci!

pergh! dah jadi negative lak post aku kali nih,
takde weyh, aku saje je nak cakap
sebab aku tak tau nak tulis apa,
itu yang terlintas kat pikiran dan hati aku ketika menulis blog nih,
sumpah!
***

3 comments:

Asyraf Spark said...

weh, ko duk aussie ni bper tahun ek? ko blik tak bebila da cuti sem?

.::annemishi::. said...

ouch! ignorant. aku dah lah manusia- tak-peduli-tegar.

sakit panahan tusuk jantung. tajam yok.

hahahaha.

takda aar. saja ja pon. ;)

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

Asyraf Spark:
aku kat Aussie 3 tahun buat degree, if nak sambung honours kena tambah 1 tahun lagi laa..
aku tak kompem lagi la, mungkin balik taim raya kot, hahaha

AnneMishi:
ehh kau kenape? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...