Wednesday, May 27, 2009

Hah!

aku benci menjadi orang yg berada di tengah2 keadaan. = (
sometimes aku rase cam aku ni hipokrit. = (

kenapa? seriously aku memang x nak dengar. tapi dah korang yg cerita. nak wat camner? aku dengar je la. kalau aku buat bodo je kan nampak kurang ajar. sakit hati la aku dengar. aku menjadi pendengar masalah orang, masalah aku sape yg nak dengar? kadang2 benda tu simple je, tapi ko tetap nak bagitau aku. hish~!! menyusahkan aku je. = (

korang jangan salah anggap. bukan maksudnya korang x leh nak share story and problems ngn aku. tapi kadang2 jangan la melampau2, sometimes respek ar masa aku. = (



p/s : Minta maaf kengkawan. Saya mau exam ni, jikalau ada salah dan silap harap diampunkan. Minta tiada dendam yang terbuku di hati. Kalau ada, cakap ape sahaja k?

14 comments:

spark acap said...

isk3 sian kat ko, apa2 cite a :D

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

ohh benda ni sangatlah complicated. ko exam abehkan dulu la, nanti baru kita borak same2..

suset said...

o0lol0l0lo indera..
cian ny dy

Nashtiera said...

entah tu,respek la mase die.Org nak fly g oversea ni.

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to Suset :
hoih~~!! lempang karang..

to Nashtiera :
ehh.. orang yg 'mnyenangkan' aku pun nak gi oversea gak.. haha ;P

khair 3rd said...

yeah!!
direct to the point

Makaroni said...

tk pe..... lek bro.....
nnt masalah ko plak aku bleh r dgr....
cite boleh jea jln kaki gi bistro kol 4 pagi..... tak pasal2 jumpe "....".....
hak3

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to Ajim :
haa yela kau, straight to the point?? kau saje je kan?.. *pandai kau memahami keadaan*

to Imran :
hah! x payah, nanti kau yg serabut.. menyusahkan ko je..

Makaroni said...

lek r....
srabut itu perkara biase bagi manusia normal....
jom2~ kite kuar amek gambar lompat....
hak3

khair 3rd said...

banyak sial simbol '= (' ni ko letak

beragak aa
hahha

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to Imran :
malas ar, nanti aku lompat sungguh2, ko x lompat, ko stay kat ground je..

to Ajim :
jom2 kita berada di tengah2 keadaan.. nanti baru la kita dapat rasekan masalah yg melanda.. haha :p

++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++
++keadaan----> = ( <----keadaan++

khair 3rd said...

x senonoh sial
hahaha

Makaroni said...

yg kio lompat cepat sngt saper suruh?
hak33....

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to Ajim :
ape yg tak senonoh plak?? ko lagi x leh pakai, lagu pondan.. haha

to Imran :
aku ingat lagi mase tu Mat suruh lompat, aku lompat tepat pada waktunya, tapi ko duduk diam x bercakap...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...