Sunday, May 24, 2009

Not Me!

Lately, ari Jumaat malam kalo x silap la, bile aku on ym, ade banyak offline msg.. ramai tanye camni lebih kurang.. 

Indera nape ko buzz aku? 

Indera nape? 

Ade ape hal ke?


Dah lame gile aku x on ym.  Seminggu kot aku x on. Tambahan pula, aku memang x suka buzz orang, benci! Kalo aku buzz pun sebab terpaksa, tapi sape2 yg penah ym ngn aku mesti tau yg aku memang sangat jarang or x pernah langsung buzz korang.. Kalo aku on pun, aku cuma ym ngn Ajim, Gaban, Umar, Mustaqim, Mus, dan Zhafran tu pun aku invinsible. Masalahnya, yg tanye aku soalan2 camtu ialah orang x aku ym dalam tempoh mase seminggu ni.


Persoalannya di sini.. 
Sape yg buzz korang?

16 comments:

umar's flipper said...

hehe..
pastu sape wehh??

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

entahla Umar, aku pun x tau sape yg buzz diorang.. heeee~~~~

.::annemishi::. said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

betui~~~~
ku pon slalu ja off9..
bkk2 ja ym..
ada jaa offline msg dri ang..
ang buzz ku..
tpi x trgerak hati pon laa nk tya..
sbb ku tau tuh bkan ang.. *tepat gerak hatiku.. aceh~
virus2 species iklan kuruskn badan tuh.. hahaha..... ada an.. yg org tuh ttba on9 n buzz kta then send iklan pil bla3.. haiyoo~~

sekian.

khair 3rd said...

lebih kurang cam virus
ko kene reinstall balik ym ko

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

ohh yg pil kuruskan badan tu virus rupenya?? aku igtkan member2 aku masuk sales networking ke ape.. cis!

reinstall balik? Ajim main skype jom!!

Makaroni said...

seram dowh post nie....
lagi seram dari mud nyer bhooot tuh....
huhuhu~

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

seram lagi aku tgk muke ko time kita jalan pagi2 tu..

khair 3rd said...

skype sucks
hhahah

Makaroni said...

hahahaha.....
tuh ko yg seram kan aku.....
cuak dowh......
kang blk dgn silap org mcm maner.....
huhuhuh~

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

pagi semalam aku men skype ngn Gaban.. x boleh blah dia weyh~!!
perangai masih x ubah2 lagi.. haha Syaitan punya Gaban!!
kitorang siap video calling lagi.. tu la ko poyo x nak men skype..

eh x silap orang kau, jangan takut.. baca Bismillah lain kali, pastu bila bangun nampak henset terbang menuju ke ko.. hahaha :P

khair 3rd said...

cehh
gaban ngan ko memang outdate aa
skang ni orang jumpe face to face
x main aa instant messenger nih

p/s:apsal virus tu x menggantikan buzz ngan bhoot?? lagi stylo

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

masalahnya dia yg xleh nak datang sini, kalo nak jumpa boleh je sebenarnya, tapi dia yg tidak mendapat green light daripada bapanya.. so skype ar!! ko tu yg menolak teknologi, bukannya kitorang yg outdated.. hish~!!


aku lagi sokong kalo tukar jadi bhooooooot~!! o tu ade 7 tau Ajim aku dh kira.. haha :P

suset said...

abg indera., i yg buzz ntuk u

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to Suset :
ko x yah nak mengada2.. ym ko pun aku xde tetibe ko nak buzz aku plak..

sha m0nica said...

hui;))
myb ak agk tlmbt ntk mngatekan
ak pn dpt buzz ko.haha.
ele,ko wt rlek je.ckp je kt org yg tnye ko 2 cmni
'mmg ak yg buzz korg.so wat?haha'
sori ak ngh gle ni.hua3.nway,da lme xsmbg ngn ko.ppe pn.chaiyo'2 exm 2.ingt t ko nk bwk ak g austrlia an?hahahhahahaha.im waiting.(ayt ak cnnot go~ngee)

Indera Putera Kayangan -Mus- said...

to sha monica :

sebokk!! x kuasa aku nak bawak ko gi Aussie. aku sendiri pun terkapai2 kat sini.. haha, ko gile kenape? lame x sembang ngn aku dah gile? haha.. sengalnye budak~~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...